Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag21.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Chefsbyte på Modette.se

Publicerad: 26 Augusti 2008, 06:37
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:42

Modette.ses chefredaktör Maria Soxbo lämnar tidningen för att jobba med nya projekt för Egmont. Eleonore Nygårds tar över.


Modetidningen Modette lades i slutet av förra sommaren, efter att ha existerat som papperstidning i fyra månader. Sedan dess har tidningen endast existerat via sajten Modette.se.

Maria Soxbo, som har varit med sedan starten, lämnar nu chefredaktörsposten.

- Det har varit sjukt lärorikt att jobba med Modette och då menar jag både tidningslanseringen som gick som den gick, och att jobba med en webb som står helt på egna ben, säger hon till Dagens Media.

Maria Soxbo ska nu jobba med att utveckla nya produkter för Egmont Tidskrifter.

- Det kommer både vara tidningsprojekt och rena webbprojekt.

Det blir Modette.ses redaktör Eleonore Nygårds, som tar över chefredaktörsstolen.

- Modette.se är min lilla bebis och därför känns det extra roligt att få möjligheten att driva igenom mina idéer och få oss att växa ytterligare. Det unika med Modette.se är att communitykänslan är stark och det är en skön stämning och inspirationskälla, både för läsarna och för redaktionen, säger hon i ett pressmeddelande

Modette.se hade knappt 30.000 unika besökare under vecka 33 enligt Kia-Index. Enligt Egmont är sajten Sveriges största modecommunity.

Dagens Media har sökt Eleonore Nygårds.

Erik Wisterberg

erik@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.