Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag26.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Chefs chefredaktör slutar

Publicerad: 20 Augusti 2008, 10:05
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:42

Chefredaktören Camilla Jonsson lämnar tidningen Chef efter ett år på posten. "Det kom inte som någon överraskning, säger Vibeke Påhaugen, vd på Chef.


Hon fortsätter:- Hon har gjort ett jättebra jobb, så det är tråkigt att hon lämnar. Det har varit tydligt att hennes hjärta har varit nyhetsvärlden. Det kanske inte var lika roligt med ett magasin som har längre ledtider.

Camilla Jonsson har ett förflutet som redaktionschef på TV4nyheterna.se och hon har även haft samma roll på Dagens industris Di.se. Hon jobbar sin sista dag på Chef på fredag.

- Det har inte att göra med någon konflikt eller så. Hon vill helt enkelt gå vidare och leta nya utmaningar, säger Vibeke Pålhaugen.

Redaktionschefen Catharina Enblad Nordlund, fortsätter med samma titel men tar över anvsvaret för tidningen. Camilla Jonsson hade också ansvar för att utveckla affärssamarbeten, med den biten kommer Vibeke Pålhaugen att ha hand om. Hon blir också ansvarig utgivare.

- Tanken är att Catharina ska ta över hela ansvaret och bli chefredaktör om något halvår, säger Vibeke Pålhaugen.

Blir det några förändringar nu?

­ Nej, vi fortsätter som tidigare.

Synnöve Almer

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.