Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag22.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Chefredaktör lämnar Allt om mat

Publicerad: 18 Juni 2002, 08:56
Uppdaterad: 6 December 2015, 17:15

Allt om mats chefredaktör Håkan Larsson kliver av chefredaktörsstolen efter nio år. Han efterträds av Jan Holmström. Håkan Larsson ska istället utreda marknaden för en ny tidning under Bonnier Specialtidningar.


- Jag älskar tidningen och redaktionen. Men nio år är en lång period på vilken tidning som helst, säger Håkan Larsson.

Håkan Larsson har blivit tillfrågad att utreda möjligheterna för en ny titel under Bonnier Specialtidningar. Vad titeln ska handla om vill Håkan Larsson inte avslöja. I juli går Håkan Larsson på semester och i höst börjar han göra en marknadsanalys för den nya titeln. Om det blir en tidning av projektet är den planerad att komma nästa höst.

Håkan Larsson fortsätter parallellt att hålla i vinbevakningen på Allt om mat och att vara publisher på Specialtidningar.

Jan Holmström är idag redaktör på Alltommat.se men var chefredaktör för Allt om mat redan 1986 till 1989. Hans första uppdrag blir att göra den sedvanliga uppfräschningen av tidningen.

- Det är inget dramatiskt. Allt om mat har gjorts om formmässigt och lite innehållsmässigt vart tredje år och det är dags för det igen, säger Håkan Larsson.

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.