Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag28.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Carolina Gynning leder Stjärnor på is med Carina Berg

Publicerad: 16 Maj 2008, 06:44
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:48

Nu bekräftar TV4 att Carolina Gynnings uppdrag på kanalen blir att leda Stjärnor på is. Programledarrollen delas med Carina Berg.


Carolina Gynning och Carina Berg blir radarpar i TV4. Som Dagens Media tidigare berättat ska Carolina Gynning jobba med TV4s kommande storprogram Dancing on Ice. Det svenska namnet blir Stjärnor på is och ska sändas i höst.

- Det blir tio program, mer exakt när det ska sändas kan vi inte kommentera i dag, säger Malin Willers, pressansvarig för programmet.

Carolina Gynning ska dela programledarjobbet med Carina Berg. Vilka som blir deltagare i programmet vill TV4 inte kommentera. ­ Det blir en spännande mix av kända personer. Jag tror det kommer behövas en ganska fysisk casting och vi letar efter människor som är modiga, säger Fredrik Arefalk, programchef på TV4.

Programmet ska sändas på lördagar, antagligen klockan 20.00.

­ Det är en ganska sannolik gissning men vi har inte satt helt när programmet ska ha premiär ännu, säger Fredrik Arefalk.

För produktionen står Meter Film och Television.

Ola Eriksson

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.