Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag26.02.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Carola Määttä till Försäkringskassan

Publicerad: 25 Augusti 2014, 07:10
Uppdaterad: 6 December 2015, 12:31

Kommunikationsveteranen Carola Määttä blir kommunikationsdirektör på Försäkringskassan.


Ämnen i artikeln:

Försäkringskassan

Carola Määttä, som tidigare var kommunikationsdirektör på Proffice och dessförinnan vd på Ogilvy, tillträder sin nya tjänst den 1 september.

– Jag ser mycket fram emot att jobba med Carola. Hon kommer att ge ytterligare energi i vårt samlade arbete att göra Försäkringskassan mänskligare, enklare och tryggare, säger Dan Eliasson, generaldirektör för Försäkringskassan, i ett pressmeddelande.

Carola Määttä kommer att leda ett kommunikationsteam bestående av cirka 50 personer.

– Det känns som ett privilegium att få vara del av det viktiga förändringsarbete som pågår i Försäkringskassan. Att vara med och tydliggöra och synliggöra kommunikationen för att skapa trygghet är ett av de finaste uppdragen man kan ha, säger hon i pressmeddelandet.

I samband med att hon tillträder sin nya tjänst lämnar Carola Määttä Intellectas styrelse.

– Carola har varit en stor tillgång i styrelsearbetet i Intellecta och vi kommer att sakna hennes engagemang. Samtidigt som vi tackar henne för denna tid, vill vi önska henne varmt lycka till i hennes nya roll på Försäkringskassan, säger Richard Ohlson, styrelseordförande i Intellecta, i ett pressmeddelande.

Fredrik Svedjetun

Chefredaktör och ansvarig utgivare

fredrik@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Försäkringskassan

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.