Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag21.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Carina Nunstedt blir rådgivare på Bonnier Tidskrifter

Publicerad: 19 Augusti 2008, 07:04
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:42

Nu står det klart att det återigen blir Bonnier Tidskrifter för Carina Nunstedt, som nyligen hoppade av Passion for business som hon varit med att starta.


Som rådgivare ska Carina Nunstedt jobba med tidningsutveckling på konsultbasis.

- Det här känns som ett fantastiskt spännande jobb inom Bonnier Tidskrifter. Jag ska ägna mig åt magasinsutveckling i bred bemärkelse. Framför allt med svenska titlar, men även till viss del internationellt, beroende på vad som efterfrågas, säger Carina Nunstedt.

Vilka titlar hon ska jobba med är ännu inte klart. Bonnier Tidskrifter ger bland annat ut Amelia, Damernas Värld, Family Living och Mama. Carina Nunstedt var med och startade de två sistnämnda titlarna.

Vad ska du göra som rådgivare?

- Jobbet handlar mycket om att bredda målgrupperna och vårda de målgrupper som tidningarna redan har. Jag ska även jobba med att sälja upplagan och attrahera annonsörer på nya sätt.

- Allt detta kan ibland kopplas ihop med att man gör vissa förändringar i tidningskonceptet, jag tror att det är bra att även etablerade titlar tänker lite som man gör när man startar en ny tidning. Det är en viss energi som jag hoppas kunna bidra med.

Carina Nunstedt tillträder sitt nya jobb 1 september.

Madeleine Nilsson

Redaktör

madeleine@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.