Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Carina Berg leder underhållningsprogram i TV4

Publicerad: 8 februari 2008, 07:47
Uppdaterad: 6 december 2015, 16:57

Carina Berg blir programledare för ett nytt underhållningsprogram i TV4. Hon flyttar helt sonika in hos en kändis i några dagar för att ta reda på allt hon kan om personen. Programmet, som ska sändas i vår, får namnet Carina flyttar in.


Programmet sänds i åtta omgångar på fredagar, vilken tid det blir och när programmet ska börja sändas vill inte TV4 avslöja. Kändisar som får Carina boende hos sig är bland andra Arne Weise, Martin Stenmarck och Börje Salming.

- Det här blir ett väldigt underhållande och roligt program där Carina på sitt personliga vis bjuder på nya sidor av kända svenskar, säger Fredrik Arefalk, programchef på TV4.

Hur många tittare tror ni på?

- Jag tror att programmet kommer dra en stor och bred publik, mer än så vill jag inte säga. Det här är en ambitiös satsning och det är kul att kunna presentera nyheter under hela våren. Programmet är ett av våra starka kort.

Carina flyttar in produceras av Strix. Carina Berg har tidigare varit programledare för TV4s Lilla vi (tar stor plats), Förkväll och Idol.

Madeleine Nilsson

Redaktör

madeleine@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.