söndag2 april

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Cancerfonden fimpar Prime

Publicerad: 1 oktober 2008, 13:22
Uppdaterad: 6 december 2015, 16:39

Cancerfonden har avslutat samarbetet med Prime PR och väljer istället Mahir för marknads-pr. Byråns första uppdrag är Rosa Bandet-kampanjen, som går igång i dag.


SA

Synnöve Almer


- Vi jobbade i många år med Prime, men jag gör regelbundet upphandlingar av våra pr-tjänster. Nu senast var det Mahir som framstod som den bästa partnern. De förstod snabbt vårt behov och vi är väldigt glada över det nya samarbetet, säger Marie Hammargren, kommunikationschef för Cancerfonden.

Mahir ska ta hand om Cancerfondens kampanjaktiviteter, framför allt Rosa Bandet och Mustasch-kampen, och det nya avtalet löper på ett år. Cohn & Wolfe fortsätter att hålla i det opinionsbildande arbetet.

I samband med arbetet för Cancerfonden vill Mahir även stötta deras verksamhet under Rosa Bandet-kampanjen. Pr-byrån har skickat rosa band till alla sina kunder och uppmanar dem och andra pr-byråer att göra likadant.

- Cancerfonden bedriver ett otroligt viktigt arbete som vi vill stötta. Det är jätteskoj att Cancerfonden är kund hos oss och att få samarbeta med dem, säger Monica Ohlsson, projektledare på Mahir.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev