Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag25.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Canal Digital och Viasat utökar distributionen av TV3 och Kanal 5

Publicerad: 5 Februari 2008, 06:16
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:57

Alla Canal Digitals satellit- och IPTV-kunder får i ett nytt avtal med MTG tillgång till TV3. Viasat tecknar ett likadant avtal om Kanal 5.


Avtalen gäller från 13 februari till slutet av 2015. Enligt ett pressmeddelande från MTG så inkluderar Viasat Kanal 5 i sitt underhållningspaket för svenska satellitkunder som abonnerar på minst två intressepaket. Kanalen blir också tillgänglig för premiumabonnenterna på IPTV. I Canal Digital ska TV3 ingå som en del av familjepaketet till satellit- och IPTV-kunderna.

- Det här betyder mycket för oss. Detta har vi diskuterat under många år och nu har vi äntligen gått i mål. Det här stärker vårt produkterbjudande, säger Patrik Hofbauer, vd på Canal Digital Sverige.

Canal Digital förlänger också avtalet med Visat om distribution av TV8 till slutet av 2009. Dessutom får de som har en combobox för både satellit och marknät tillgång till TV6.

Madeleine Nilsson

Redaktör

madeleine@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.