Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Canal Digital byter marknadschef

Publicerad: 16 augusti 2011, 04:21
Uppdaterad: 6 december 2015, 15:02

Distributionsjätten Canal Digital hämtar marknadschef internt.


Ämnen i artikeln:

Canal Digital

Det blir Karin Carlström, tidigare försäljningsansvarig för företagets butiksförsäljning, som får jobbet. Hon ersätter därmed Tommy Kjellberg, som lämnade Canal Digital redan i höstas.

– Karin är en jätteduktig person med gedigen erfarenhet och hon kan verksamheten väldigt väl. Jag hoppas att hon kommer att fortsätta på det inslagna spåret och lyfta fram företaget på ett attraktivt sätt, säger Canal digitals vd Mats Almgren till dagensmedia.se.

Karin Carlström säger om det nya jobbet:

– Det är en konkurrensutsatt marknad. Vi behöver förbättra hemsidan och förutom de traditionella kanalerna hitta nya. Målet är att det ska kännas levande och roligt, en värld man vill få ta del av, säger hon till dagensmedia.se.

Som en del i att just förbättra sajten har man tidigare i vår rekryterat David Persson till tjänsten som onlineansvarig.

– David är perfekt för jobbet. Vi tittade efter någon som var bra på att skriva och hade erfarenhet från webben. Han ska lyfta fram nyheter och erbjudanden på ett kundvänligt sätt, säger Karin Carlström.

Elin Hanspers

elin.hanspers@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Canal Digital

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News