Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

(C) plockar kommunikationschef utifrån

Publicerad: 15 augusti 2011, 12:46
Uppdaterad: 6 december 2015, 15:02

Centerpartiet har hittat en ersättare till Lena Forsman.


Efter att Lena Forsman slutade som kommunikationschef på Centerpartiet i våras har nu tjänsten tillsatts. Ny kommunikationschef blir Jenny Persson som tillträder 1 september. Jenny Persson är inte medlem i Centerpartiet, något som Centerpartiets partiekreterare Michael Arthursson anser är något positivt.

– Hon har en kompetens som vi inte själva har, vi behöver lite nya grepp. Hon har ett driv och en kunskap som vi behöver, säger han.

Vidare berättar han för dagensmedia.se att en omfattande målanalys har visat på att Centerpartiet uppfattas som det mest otydliga partiet av alla. Därför behöver man stärka varumärket, något som man tror att Jenny Persson kommer att kunna göra.

 – Hon har både utarbetat och genomfört olika kommunikationsstrategier och varumärkesförflyttningar. Hon har jobbat både med privat och offentligt arbete och dessutom med miljöprofilering, säger Michael Arthursson.

För närvarande jobbar Jenny Persson på Trafikverkets kommunikationsavdelning, men hon har även jobbat på Ericsson.

Dagensmedia.se har sökt Jenny Persson för en kommentar.

Elin Hanspers

elin.hanspers@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News