Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera


Nyheter

Brolle frontar MQs höstkampanj

Artisten Brolle är frontfigur i klädkedjan MQs höstkampanj. I reklamfilmen får tittarna se honom framföra en cover på David Bowies hitlåt Fashion. <b>Se filmen på Dagensmedia.se.</b>


Publicerad 2008-08-14 03:16
Uppdaterad 2016-01-11 09:24

Dela artikeln:

Bilder ur MQs höstkampanj. Kampanjen går upp nästa vecka och är framtagen ihop med reklambyrån Catt & Co. Jonas Åkerlund står för regin. I reklamfilmen och annonserna backas Brolle upp av de tre svenska toppmodellerna Adina Fohlin, Elsa Sylwan och Madeleine Blomberg.

- Vårt reklamkoncept bygger på starka karaktärer och vi väljer personer som känns här och nu, som Måns Zelmerlöv och The Ark, som vi har jobbat med tidigare. Brolle har haft stora kommersiella framgångar under våren och sommaren, han har också en bra personlighet och är snygg i våra kläder, säger Anders Collin, marknadschef på MQ.

Kampanjen drar igång 20 augusti och ska rulla en bit in i september. Sedan återkommer kampanjen en andra vända i oktober. Förutom tv och print blir det även utomhus och radio.

- Vårt mål är en stark start på säsongen. Vi vill höja modegraden och visa upp ett starkt och brett MQ.

Reklamfilm:Byrå: Catt och CoCreative Director: Catt OlssonCopywriter: Claes BrittonStrateg: Peter GyörkiMediabyrå: VizeumPR-byrå: Micael Bindefeld AB

Produktionsbolag: TemplefilmRegissör: Jonas ÅkerlundProducent: Eva Templeman

Printkampanj:Foto: Eric Broms/LundLundStylist: Maria VirginHår: Peter AnderssonMake: Kajsa Swanberg

Madeleine Nilsson

Redaktör

madeleine@dagensmedia.se

Dagens Medias nyhetsbrev

Missa ingenting från Dagens Media! Prenumerera på vårt nyhetsbrev helt gratis!

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.