Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag29.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Bröderna Schulman bildar Schulmangruppen

Publicerad: 13 April 2007, 06:03
Uppdaterad: 6 December 2015, 17:08

Alex Schulman och Calle Schulman, som hastigt slutade på Stureplansgruppen, förra veckan, startar Schulmangruppen. Om det handlar om ett seriöst företagsbygge eller mest är en replik till de gamla uppdragsgivarna är oklart.


- Det är ett mediehus, där jag och Alex samlar ihop vår gemensamma verksamhet. Vi kommer att arbeta mot olika medier, men Schulmangruppen kommer främst att vara ett produktionsbolag för tv. Vårt första projekt består av ett samarbete med Stockholm-Köpenhamn, vi jobbar med ett program där vi både kommer att arbeta framför och bakom kameran, låter Calle Schulman hälsa via mejl.

De två bröderna ska också flytta in hos Stockholm-Köpenhamn. Alex Schulman berättar dock att han håller på att slutförhandla med en stor dagstidning om ett uppdrag där han bland annat ska blogga.

Schulmangruppen finns idag som sajt, men Alex och Calle Schulman berättar inte om Schulmangruppen ska drivas som ett bolag eller ej. Alex och Calle Schulman vill heller inte utveckla om de vill provocera sin tidigare arbetsgivare, Stureplansgruppen, med det nya namnet.

- Vi hoppas att Stureplansgruppen inte misstycker att vårt namn tangerar deras lite lätt. Det är nog ingen fara. De är ju så stora och vi är ju så små, skriver Calle Schulman i ett mejl.

- Det känns skönt att äntligen komma igång med det här. Nu vill vi bara avklara veckans sista möten och sedan sätta oss ner med ett glas vin och njuta av bransch-elitens begåvade och skarpsinniga kommentarer i Dagens Medias kommentarsfält under den här nyheten, skriver Alex Schulman i ett mejl.

Rolf van den Brink

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.