Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

måndag17.05.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Brodd: "Har varit en rolig resa"

Publicerad: 20 december 2012, 11:53
Uppdaterad: 6 december 2015, 14:00

Magnus Brodd om att sluta på CP+B.


Ämnen i artikeln:

CP B

I går när dagensmedia.se pratade med Magnus Brodd lade han locket på och ville inte kommentera om han skulle sluta på CP+B eller ej.

Dagensmedia.se har under dagen sökt Magnus Brodd för ytterligare kommentar. I ett mejl kommenterar han sitt val att gå vidare till Volvo cars:

"Det har varit en väldigt rolig och utmanade resa tillsammans med Daddy och CP+B– men efter sex år har jag bestämt mig för att påbörja en ny. Jag lämnar en spännande byrå som är ledande inom en rad områden – men även väldigt fina kollegor över alla kontor. Många av vilka jag har turen att kunna kalla nära vänner.

Han fortsätter och berättar om hur han ser på framtiden:

"Jag ser fram emot att följa CP+B även i framtiden men framförallt ska det bli väldigt roligt att ansluta till Volvo Cars. Jag kommer in i en stark organisation med ett välvårdat varumärke och väldigt intressanta produkter. Ser fram emot att försöka bidra till alla tre."

Magnus Brodd har arbetat på byrån i sex år och sitter i byråledningen. Han är partner och innehar titeln Head of user experience & planning.

Sofia Hvenström

Ämnen i artikeln:

CP B

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.