Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag28.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Broadmind: "Vi jobbar nordiskt inom ett år"

Publicerad: 22 Januari 2002, 10:53
Uppdaterad: 6 December 2015, 17:18

Sponsringskonsulten Broadmind planerar att expandera till övriga norden inom ett år. Företaget letar lämpliga förvärvsobjekt såväl som enskilda individer för att driva verksamheten i grannländerna.


- Vi för diskussioner med nya nordiska kunder. Dessutom upplever vi ett tryck från våra befintliga kunder som vill jobba nordiskt, säger Mikael W Jiffer, ansvarig för Nordenaffärer hos Broadmind.

Enligt Mikael W Jiffer har Broadmind "undersökt möjligheterna" i Norge och Finland och tittat på "ett par stycken potentiella förvärv" i Danmark. Ingen enskild byrå har dock fallit Broadmind i smaken ännu.

- Vi väntar fortfarande på att hitta byråer som är hundra procent rätt, säger han.

Företaget utesluter inte att det kan bli fråga om att dra igång nordiska rörelser tillsammans med individer från de aktuella länderna.

- Vi letar naturligtvis efter lämpliga individer också, men på Sponsorstrategitiden blev vi blåsta av ett gäng i Danmark som skulle dra igång verksamhet med oss. Förvärv ligger kanske närmare till hands, säger Mikael W Jiffer.

Att ett nordiskt nätverk ska skapas råder det dock inget tvivel om, enligt Mikael W Jiffer.

- Inom ett år är vi igång i någon form. Det lovar jag.

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.