Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag23.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Brindfors värvar tungt

Publicerad: 2 September 2009, 06:32
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:15

Två välmeriterade kreatörer går till Lowe Brindfors.


Det fortsätter att röra på sig i reklambranschen. Garbergs, som nyligen värvade Jon Dranger från Farfar, tappar nu copyn Stefan Pagréus, som går till Lowe Brindfors. Det skriver Dagens Industri på onsdagen.

Han får sällskap av Peter Laurelli, som lämnar San Fransisco-baserade byrån Goodby Silverstein. Han har också varit anställda på Jung vonMatt i Hamburg och 180 i Amsterdam.

– Med våra nya rekryteringar hoppas vi befästa vår ställning som en ledande reklambyrå, såväl i Sverige som utomlands. Att vi nu har möjlighet och behov att rekrytera trots den rådande konjunkturen visar på byråns styrka. Att vi då dessutom kan locka till oss internationellt erkända stjärnkreatörer gör oss extra stolta, säger Lowe Brindfors cd Martin Bartholf i ett pressmeddelande.

Lowe Brindfors vd Björn Larsson säger till DI att han räknar med att kunna fortsätta rekrytera. Byrån har nu 165 anställda.

Martin Schori

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.