Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag20.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Bonniers superkickoff- samlar 280 chefer

Publicerad: 25 Augusti 2008, 04:45
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:42

I dag samlar Bonnier för första gången 280 chefer inom koncernen från hela världen för en konferens i Vinterviken. Deltagarna har fått värma upp med speciella hemläxor.


Bonniers nytillträdde koncernchef Jonas Bonnier rivstartar höstsäsongen med en konferens för koncernens samtliga chefer. Det handlar om personer från ledningsgrupper, chefer och redaktörer.

Ursprungstanken har varit att samla framtidshoppen, men det lär inte ha gått fram genom hela Bonnier-koncernen som finns i form av 175 företag med 12.000 anställda i fler än 20 länder.

Det blir första gången Bonnier samlar alla chefer. Och med tanke på hemläxan som Jonas Bonnier har delat ut kan den blir oförglömlig för många av deltagarna.

Alla deltagare har fått i uppgift att beskriva sig själva med sex ord. Inför konferensen ska de ha uppmanats att träffa två andra deltagare. Dessutom har det fått välja två i grupper om sex personer för samtal som ska "utveckla affärerna".

Utveckla affärerna kan behövas. Jonas Bonnier har som mål att fördubbla Bonniers omsättning till 60 miljarder kronor på fem år.

Rolf van den Brink

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.