Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Bonniers båttidning högst osäker

Publicerad: 28 februari 2008, 14:12
Uppdaterad: 6 december 2015, 16:55

Allt om båtar är ett av flera tidningsprojekt som Bonnier Specialtidningar tittar på. Om det blir en faktisk tidning eller inte är högst osäkert. Det säger Mats Lodin, förlagschef på Bonnier specialtidningar efter dagens skriverier om Allt om båtar.


Dagens Media skrev tidigare i dag om att Bonnier ska lansera en ny båttidning vid namn Allt om båtar. Informationen kom från den tilltänkta chefredaktören Martin Kreuger. Men nu säger Bonnier att tidningen fortfarande är i ett tidigt teststadium.

-Vi håller på med en dummy och ska göra tester under mars, det är inte mer än det. Det här är ett av många testprojekt vi har i gång, säger Mats Lodin, förlagschef på Bonnier Specialtidningar.

Enligt honom behövs ett styrelsebeslut för att ge ut en ny tidning och något sådant finns ännu inte för Allt om båtar.

-Kanske runt 20 procent av alla tester vi gör blir tidningar på riktigt. Jag var med och sålde Båtnytt för 11 år sedan. Det kanske är dags för en ny båttidning nu, det är det vi testar men vi vet ännu inte svaret, säger Mats Lodin.

Ola Eriksson

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.