Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag01.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Bonnierprofil blir vd för Kistamässan

Publicerad: 9 Maj 2011, 13:34
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:11

Björn Vingård blir tillförordnad vd för Kistamässan – samtidigt inleder styrelsen en rekryteringsprocess efter ordinarie verkställande direktör.


Ämnen i artikeln:

Bonnier

Björn Vingård har ett förflutet inom Bonnierkoncernen där han bland annat varit chefredaktör för Damernas Värld, Allt i Hemmet och Resumé. Senast var han chefredaktör på Vi i Villa.

Nu blir han alltså t.f vd för Kistamässan.

– Jag tycker att mässor är utvecklingsbart som mediekanal. Det är intressant med nya gränssnitt mellan andra medier, som tidningar och mässor där det finns stora möjligheter för affärsutveckling, säger Björn Vingård till dagensmedia.se.

Björn Vingård tillträdde tjänsten som tillförordnad vd för Kistamässorna i dag efter en förfrågan från styrelsen.

– Det är lite liknande utmaning med mässor som det är att sälja tidningar där man i båda mediekanalerna vänder sig till publik. Precis som med en tidning så måste man få in nyhetsvinkeln på mässor, vad är nytt-tänket, säger han och fortsätter:

– Jag har förhoppningar på att lära mig en hel del om en ny mediekanal och gärna bidra med lite nytänkande. Framöver ska vi affärsutveckla befintliga produkter och utveckla nya projekt.

Enligt Björn Vingård har styrelsen förhoppningar på att ha tillsatt en ordinarie vd vid årsskiftet.

Stephan Drenzel

Ämnen i artikeln:

Bonnier

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.