Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag23.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Bonnier släpper Queen i maj

Publicerad: 2 April 2008, 08:37
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:53

Den 15 maj kommer första numret av Bonnier Tidskrifters hovtitel Queen. Tidningen blir på 140 sidor med en upplaga på 50.000 exemplar.


Queen ska vara ett glossy livsstilsmagasin med fokus på kungliga nyheter. Utöver det blir det mode, inredning, skönhet, resor, intervjuer och krönikor. Tidningen har redan presenterats på mediebyråerna i Stockholm, och nu står Göteborg och Malmö på tur.

- Vi har fått positiv respons på konceptet att paketera kungligt material tillsammans med mode, skönhet och annat. Det är en position där det inte finns någon tidning i dag, säger Urban Sandström, försäljningschef på Queen.

En helsida kostar 53.000 kronor brutto. Tidningen ska komma ut fyra gånger i år. Urban Sandström tycker att annonsförsäljningen har gått bra.

- Våra höga förväntningar har blivit motsvarade. Vi har ett brett spann redaktionellt, men även ett brett spann av annonsörer, främst inom livsstil. Vad packningsgraden blir kan jag inte säga än, allt är inte klart.

Madeleine Nilsson

Redaktör

madeleine@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.