Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

söndag13.06.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Bonnier rekryterar från Forma Publishing Group

Publicerad: 30 mars 2015, 08:44
Uppdaterad: 6 december 2015, 12:07

Efter tio år på Forma Publishing Group lämnar Maria Croon tjänsten. Den 1 maj börjar hon arbeta på Bonnier Tidsskrifter.


Ämnen i artikeln:

Forma Publishing GroupBonnier Tidskrifter

Maria Croon kommer närmast som vd från Forma Publishing Group. Nu blir hon ny annons- och affärsutvecklingsdirektör på Bonnier Tidsskrifter. I sin nya roll ska hon ansvara för Bonnier Tidsskrifters annons- och kommunikationsavdelning men också utveckla det totala kunderbjudandet.

– Det här är ett otroligt spännande och kul uppdrag. Bonnier Tidsskrifter har marknadens starkaste varumärken i både magasinets härliga form men också marknadsledande sajter, resor och appar, säger Maria Croon, i ett pressmeddelande, och fortsätter:

– Jag ser fram emot att fortsätta utveckla det integrerade erbjudandet liksom att vara en del av Bonnier Tidsskrifters fortsatta resa mot att ytterligare stärka sin position på en mediemarknade i stor förändring. Det finns många möjligheter.

Under sina tio år på Forma Publishing Group har Maria Croon haft ansvar för försäljningsavdelningarna, samt varit vd för tidsskrifterna. Hon har även varit varumärkeskonsult och marknadschef på ZTV.

Mats Carleson är vd på Bonnier Tidsskrifter.

– Jag är mycket stolt och mycket nöjd med att ha kunnat rekrytera Maria till Bonnier Tidsskrifter. Hon har ett gediget kunnande inom media och försäljning. Maria kommer tillföra mycket genom sin erfarenhet av strategiskt arbete likaväl som gott ledarskap, kombinerat med en god förmåga att utveckla verksamhet, affär och individ, säger han i ett pressmeddelande.

Maria Croon tillträder den 1 maj och kommer att ingå i Bonnier Tidsskrifters ledningsgrupp.

Andreas Gabrielsson

andreas.gabrielsson@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.