Bold.se läggs ner

2008-05-20 15:16 Ola Eriksson  

Reklamforumet Bold.se lägger ner. Bolds grundare och chef Kenneth Pilo skriver i dag på sajten att den ska läggas ner. Efter midsommar kommer det inte längre gå att posta nya inlägg på sajten.

Kenneth Pilo skriver att sajten har över 7.500 medlemmar från reklambranschen och olika medier. Sajten har funnits sedan 2002 och har sedan 2004 hetat Bold.se. Enligt sajten själva har den mellan 8.000-10.000 unika besökare varje månad.

Kenneth Pilo skriver på Bold.se om varför sajten nu läggs ner:

"Kill your darlings är ett användbart talesätt. Nu tror jag att det är dags att döda en älskling. Lite grann. På senare tid har tyvärr driften av Bold blivit ett stressmoment för mig, även om jag från tid till annan haft strålande hjälp av flera medarbetare. Stress på grund av mina egna höga krav på kvalitet och innehåll. Stress över att driva ett forum av klass kräver mer arbete än många tror. Stress över att jag inte känner att Bolds nuvarande form utvecklar mig. Tyvärr. Speciellt när det görs ideellt, vid sidan av mitt företag, på det som borde vara ledig tid."

Han skriver dock på sajten att han i höst ska starta upp igen med ett "digitala media-liknande upplägg".

Ola Eriksson

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Dagens Media.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Dagens Media eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Läs även

ANNONS

Åsikter & debatt