Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag03.12.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Bodén & Co tar cd från Opinion Bengal

Publicerad: 12 Februari 2008, 09:08
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:57

Eventbyrån Bodén & Co har hämtat sin nya cd, Jens Lanvin, från omvärldsanalysföretaget Opinion Bengal.


Även Bodén & Cos vd Kristina Eklund har jobbat på Opinion Bengal. Bodén & Cos tidigare vd Joakim Bodén hade tidigare också rollen som cd. Han jobbar nu istället med att utveckla event på strategisk nivå med titeln senior strategic director.

- Min roll som vd är att ta Bodén & Co in i framtiden och en ny cd som är koncentrerad på konsumenttrender och globala trender för kommunikation ser jag som en styrka och är något jag tror på, säger Kristina Eklund.

Bodén & Co tar också in två nya projektledare; Carin Wetterholm och Pia Möller. Sedan årsskiftet har byrån också anställt två på filmavdelningen.

- Vi stärker upp med två seniora projektledare som är duktiga på kunder.

Bodén & Co omsatte förra året 75 miljoner kronor och hade en byråintäkt på 25 miljoner kronor. Målet för i år är att nå 80 respektive 30 miljoner kronor.

- Vi har fler styrkor i och med att vi rekryterar upp och har nu en organisation för att kunna expandera och skapa mervärde. Vi ska också skapa en kreativ kultur och strategi för att skapa större värde och upplevelse för våra kunder.

Madeleine Nilsson

Redaktör

madeleine@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.