Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag22.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Bo bättre vill bli största bostadsrättstidningen

Publicerad: 25 Juli 2002, 07:46
Uppdaterad: 6 December 2015, 17:14

När SBC, Sveriges Bostadsätters Centralorganisation, beslutade att lägga ner sin medlemstidning Bo bättre köptes utgivningsbeviset av Ad 4 You som tidigare ger ut Miljöeko. De driver nu vidare tidningen som en fri och oberoende tidning i bostadsrättbranschen.


Bo bättres målgrupp är bostadsrättsägare och personer som sitter i bostadsrättsstyrelser.

- Tanken är att den som bor i en bostadsrätt ska ha både nytta och nöje av tidningen. Den ska innehålla godis för ögat såsom inredningstips och annat, men även nytta som till exempel juridiska tips, säger Sven-Erik Bjarnesson, vd på Ad 4 You.

Bo Bättre kommer ut 6 gånger per år med en upplaga på 22.500 exemplar. Ungefär hälften säljs som prenumerationer. Den andra hälften delas bland annat ut när SBC har kurser för bostadsrättsstyrelser och på olika fastighetsseminarier. Tidningen säljs också via Press Stops butiker.

- Vi vill utveckla tidningen till så att den blir tidningen man pratar om när det gäller bostadsrätter. Målsättningen är att bli en etablerad tidning på den här marknaden, vi är mer nischade än andra tidningar på området, säger Sven-Erik Bjarnesson.

En helsidan i Bo bättre kostar cirka 25.000 kronor. Birgitta Lagerlöf är chefredaktör för tidningen.

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.