måndag27 mars

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Bloggkoll förenklar och lanserar Bloglovin.com

Publicerad: 26 september 2008, 06:33
Uppdaterad: 6 december 2015, 16:39

Bloggläsaren Bloggkoll.com presenterar nu Muffin, en tjänst som gör att användaren enkelt kan läsa blogginläggen på ett och samma ställe i sitt originalformat. Igår lanserades även Bloggkoll på engelska.


HE

Helena Engelbrecht


- Bloggläsare har varit en ganska så teknisk grej. Vi gör det enkelt för användaren att följa sina favoritbloggar på en och samma plats, och nu tack vare Muffin, utan att inkräkta på originalutseendet, säger Mattias Swenson, marknadsansvarig, Bloggkoll.com.

Bloggkoll.com startades för elva månader sedan, av fem Täbykillar, hemma hos familjen Swenson i uthuset. För ungefär tre månader sedan köpte Wyatt Media Group 40 procent av sajten och nu ska Bloggkoll alltså lanseras på engelska.

- Vid uppköpet ville båda parter lansera utomlands, så det passade väldigt bra. Det har funkat bra i Sverige och nu vill vi att resten av världen ska kunna ta del av vår enkla tjänst, säger Mattias Swenson.

Bloggkoll.com har cirka 38.000 medlemmar i Sverige och nästan alla följer modebloggar. Därför kommer Bloglovin.com främst att satsa på mode- och livsstils bloggar. Sajten är helt annonsfinansierad men inom kort kommer en ny BTC-tjänst att lanseras.

- Vad det blir är hemligt just nu, men det kommer att innebära små grejer för bloggarna som kommer att hjälpa dem i vad de vill uppnå, säger Mattias Swenson.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev