måndag6 februari

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Bloggaren om schlagerbråket

Publicerad: 3 februari 2012, 10:30
Uppdaterad: 6 december 2015, 14:34

UPPDATERAD. I går kväll utbröt ett bråk mellan bloggaren Christian Ternstedt och The Moniker. Nu berättar Christian Ternstedt om bråket för dagensmedia.se.


EH

Elin Hanspers

elin.hanspers@dagensmedia.se


Christian Ternstedt, Växjönytts bloggare från Melodifestivalen, hamnade i går kväll i bråk med artisten The Moniker, Daniel Karlsson, på Elite Stadshotellet i Växjö. Enligt expressen.se tog bråket plats mitt framför ögonen på bland annat Thorsten Flinck och Sean Banan.

Christian Ternstedt, som tidigare deltagit i "Robinson" ska ha tagit The Monikers hatt och vält ut ett vinglas och därefter blivit avvisad. Det var efter detta som bråket tog fart.

– Han har varit full och störig hela tiden. Han blev avvisad flera gånger men varje gång kom han tillbaka och var störig. Sedan såg jag hur han bara flög på The Moniker i full fart. Han försökte slå till honom, men det var flera pesoner som gick emellan, säger ett ögonvittne till expressen.se.

I dag skriver Christian Ternstedt själv om det inträffade på sin blogg.  Där medger han att han slängde iväg artistens hatt och att han slog honom.

När dagensmedia.se ringer upp Chistian Ternstedt så säger han att det var The Moniker som initierade bråket.

– Jag var ju onykter. Men The Moniker var dryg från början. Han sa hemska saker till mig, att jag var värdelös. Det var han som retade upp mig.

Ångrar du det hela så här i efterhand?

– Hade det varit en vanlig vardag på en krog i Stockholm så hade jag gjort samma sak. Det han sa till mig var det värsta någon någonsin har sagt till mig. Men nu var vi ju här för melodifestivalen så då var det kanske lite dumt.

Dagensmedia.se har försökt nå Växjönytts chefredaktör för en kommentar.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev