Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera


Blogg

Så påverkas vi av chattsammanslagningen

BLOGG. Facebook planerar att slå ihop Messenger, Whatsapp och Instagrams chattfunktion – Dagens Medias bloggare Emma Blom reder ut vad det kan innebära.


Publicerad: 29 Januari 2019, 09:04

Ämnen i artikeln:

Emma Blom

Så Facebook tänker slå ihop WhatsApp, Messenger och private messages på Instagram. Scrollade förbi den storyn för några dagar sedan och tänkte men jaha – makes sense. Jag vet inte hur det är med er – men jag har ju alltså exakt samma personer i min chatlista på alla tre de här apparna. Men med lite olika karaktär på samtalen.

Så jag blev hur som helst glad! Enklare för mig och dessutom, misstänker jag, en bättre annonslösning för de här apparna. Dubbelt bra alltså.

Först efter att ha läst andras kommentarer om det här så förstår jag att man (jag) också borde ifrågasätta ändringen utifrån att Facebook nu river väggar mellan stand-alone appar och därmed får ÄNNU mer data om mig.

Läs hela Emma Bloms inlägg i hennes blogg hos Dagens Media. 

Ämnen i artikeln:

Emma Blom

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Missa ingenting från Dagens Media! Prenumerera på vårt nyhetsbrev helt gratis!

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.