Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Blogg

"När himlens änglar sjunger"

Publicerad: 19 februari 2019, 06:40

Emma Blom, utvecklingschef på Social Industries.

BLOGG. Emma Blom tipsar om två vårkampanjer som lyckats fånga hennes uppmärksamhet och få henne att minnas första skoldagen med vårjacka.


Ämnen i artikeln:

AcneEmma BlomVolkswagenSocial Industries

Eftersom jag numera bor utanför stan och inte 50 meter från Götgatans ständiga ungdomsfestival, tar jag mig numera kvällspromenader. Som är väldigt mörka och ensamma utan just Götgatans ständiga lämmeltåg. Och igår. Sjöng fåglar i solnedgången! Nej, men jag svimmade nästan! Det ljudet alltså. Jag ville lägga mig ner i en skogsdunge och blicka mot trädtopparna. Jag tänkte. För mig själv. Att nu sjunger himlens änglar. För mig. Det är det vackraste jag vet med fåglar som sjunger.

Två vårkampanjer jag vill uppmärksamma med anledning av min rörelse runt sagda fågelsång. Acne Studios nya kampanj. Ja, jag förstår att den knappast har haft mina associationer framför ögonen när den skapats, men jag slungas direkt tillbaka till den där första skoldagen när man fick ha. Jeansjacka. 

Läs hela inlägget i Emma Bloms blogg hos Dagens Media. 

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev