Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag05.12.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Björn Rietz tar över Reklamförbundet

Publicerad: 18 Februari 2009, 05:43
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:21

Björn Rietz, en av grundarna till reklambyrån Paradiset, tar över som vd på Reklamförbundet efter Pia Grahn Brikell.


Björn Rietz tillträder tjänsten som vd för Sveriges Reklamförbund den 1 mars. - Jag tycker att Björn är världens bästa val, säger reklamförbundets avgående vd Pia Grahn Brikell om sin efterträdare.

Han ska jobba parallellt med Pia Grahn Brikell under en månad, och därefter går Grahn Brikell vidare till tjänsten som vd på Storåkers. - Björn brinner för reklam precis som jag, men han har även mycket som jag saknar då han är kreatör i grunden och bland annat var med och startade Paradiset, säger Pia Gran Brikell.

Björn Rietz ska inleda sitt arbete för Reklamförbundet med att praktisera på olika byråer.- Det finns uppenbara erfarenhetsbrister. Jag vill ut och lära känna pr-, design, event- och även webbdelen. Det är grundläggande för mitt nya jobb, säger Björn Rietz till Svenska Dagbladet.

Björn Rietz vill bland annat verka för att sätta kommunikationsfrågor högre upp på agendan i sammhället. - I många andra länder är man bättre på att få upp kommunikationsfrågorna högre upp på dagordningen i företagen, i medierna och bland politiker. Det vill jag jobba med att lyfta fram, säger han till Svenska Dagbladet.

Erik Wisterberg

erik@dagensmedia.se

Fredrik Svedjetun

Chefredaktör och ansvarig utgivare

fredrik@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.