Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag29.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Björn Borg hjälper till att göra slut

Publicerad: 11 Februari 2009, 10:51
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:22

Att göra slut är också en del av kärleken. Det anser Björn Borg som tar sitt "Love for all"-koncept vidare genom att lansera en "Break up day".


Björn Borg har utnämnt den 13 februari, dagen före Alla hjärtans dag, till "Break up Day". På så sätt kan folk som befinner sig i dåliga förhållanden få en ny chans att hitta kärleken på Alla hjärtans dag.

- Bakgrunden är Björn Borgs uppdrag att sprida kärlek med hjälp av vår dejtningsajt. I den förra kampanjen vände vi oss till singlar, men nu handlar det om dem som behöver komma ur sitt förhållande, säger Rocky af Ekenstam Brennicke, pr- och eventansvarig på Björn Borg.

På dejtingsajten bjornborg.com/love, framtagen av Farfar, kan man göra tester för att avgöra om det är dags att göra slut. Där finns även färdigkomponerade "göra slut"-sms, med olika tonfall.

"Break up day" kommer att uppmärksammas i och omkring Björn Borgs butiker i Stockholm, bland annat med utdelning av "I loved you"-kort.

- På fredag kommer det att finnas en liten sorgehörna i vissa av våra butiker, så att de som har gjort slut kan ägna en dag åt att vara ledsna och kanske köpa svarta sorg-underkläder innan de går vidare på Alla hjärtans dag, säger Rocky af Ekenstam Brennicke.

Farfar har också utvecklat ett nytt sätt för Björn Borg att lansera sin vårkollektion på webben. På www.bjornborg.com/en/Collection/InAction/ pågår en tennismatch, filmad med höghastighetskamera, där spelarna byter kläder mellan varje slag.

Gustav Dahlgren på produktionsbolaget It's Showtime har producerat filmerna.

Kristin Djerf

kristin.djerf@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.