Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Bizkits vd: "Vi har inte samma bild av verkligheten"

Publicerad: 22 januari 2014, 13:06
Uppdaterad: 6 december 2015, 12:50

I nya numret av Dagens Media berättar Kenneth Danielsson om varför han lämnade Wisely. Bizkit Wiselys vd Johan Eidmann delar inte hans syn.


I senaste numret av Dagens Media, nummer 1 2014, som når prenumeranterna i dag, ger Kenneth Danielsson sin syn på varför han lämnade Wisely – byrån han var med och startade för sju år sedan.

I intervjun berättar Kenneth Danielsson att han och de övriga delägarna i Bizkit Wisely-koncernen, Johan Eidmann och Peter Arnesson, inte var eniga om hur verksamheten skulle anpassas till det nya medielandskapet.

Kenneth Danielsson säger bland annat att han ville ha ett tydligare digitalt fokus på verksamheten.

– Det som utkristalliserade sig var att vi hade olika drivkrafter till att driva företag, och till slut blev det ohållbart. Glappet mellan våra olika viljor blev för stort, säger Kenneth Danielsson bland annat.

I intervjun kritiserar han även mediebyråernas affärsmodell, som han tycker är för beroende av förmedling av traditionella medier.

Nu bemöter Bizkit Wisely-koncernens vd Johan Eidmann uppgifterna från Kenneth Danielsson. Han och Peter Arnesson känner inte igen sig i bilden av konflikten.

– Det Kenneth säger i artikeln får stå för honom. Vi delar inte hans bild och tycker att han visar en naiv uppfattning av verkligheten, säger Johan Eidmann till Dagens Media.

Kristin Djerf

kristin.djerf@dagensmedia.se

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev