Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag29.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Bert missnöjd med nya regeringen: "Jag får inte ens prata med Maud"

Publicerad: 5 Januari 2007, 04:10
Uppdaterad: 6 December 2015, 17:14

Tv-profilen Bert Karlsson hade stora förhoppningar på den nya regeringen när det gäller att skapa förutsättningar för företagande. Men efter att förgäves ha försökt att få till ett samtal med näringsminister Maud Olofsson är den före detta politikern djupt besviken och missnöjd.


- Jag ringde till departementet, men fick inte ens prata med Maud Olofsson, säger Bert Karlsson. Jag trodde att den nya regeringen tror på företagande och vill skapa förutsättningar för det, men Maud Olofsson är inte alls intresserad av att diskutera.

Maud Olofssons pressekreterare Frank Nilsson säger sig inte känna till att Bert Karlsson har försökt komma i kontakt med näringsministern.

- Hon har ju ett oerhört pressat schema, säger Frank Nilsson.

Är det därför Bert Karlsson inte har fått prata med henne?

- Det kan vara en av anledningarna.

Oavsett är Bert Karlsson, som själv har en bakgrund som rikspolitiker med partiet Ny demokrati som var representerat i riksdagen 1991 till 1994, uppenbart besviken.

- Jag trodde att den nya regeringen var intresserad av att sätta igång Sverige, men det är bara snack.

Under våren kommer Bert Karlsson att synas med talkshowen Bert räddar Sverige i TV8 och TV7. Programmet produceras av Titan.

Anne Parichart Eriksson

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.