Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag05.12.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Bert gör program i TV7 och planerar dokusåpa för TV4

Publicerad: 4 Januari 2007, 12:45
Uppdaterad: 6 December 2015, 17:14

Berts talkshow fortsätter i TV8 under våren fast i annan tappning. Bert räddar Sverige ska börja sändas i mars i TV8 och Aftonbladet TV7 och liksom Berts talkshow produceras programmet av Titan. Dessutom ska Bert Karlsson medverka i ett nöjesprogram, där han gör hela svenska folket till paparazzifotografer. Han lanserar också en tjockissemla.


Bert Karlsson lanserar inte bara tjockissemlan utan även ny sport. "Jag introducerar street tennis i Fredrik och Filips program Ett herrans liv", säger han. Foto: Magnus Neideman

- I Bert räddar Sverige tar vi upp ämnen som är bra för Sverige, säger Bert Karlsson. Det handlar till exempel om kreativt tänkande och vilka problem en innovatör ställs inför när det gäller eget företagande.

Företagande är något som ligger Bert Karlsson varmt om hjärtat. Han har tidigare berättat för Dagens Media att han har utvecklat ett entreprenörsprogram. Ett program som han hittills inte har lyckats sälja till någon tv-kanal.

- Det är min stora önskan att få fram entreprenörsprogrammet. Men det är mycket man ska bevisa innan man får göra det ultimata programmet, säger Bert Karlsson och påpekar att han var med och skrev den första dokusåpan redan 1992, Schlagerfabriken, som sedan blev Friends och Fame Factory.

- När jag är klar med de projekt jag håller på med nu ska jag ta tag i entreprenörsprogrammet och visa de djävlarna. Programmet kommer att bli en maktfaktor.

Förutom talkshowen i TV8 och TV7 kommer Bert Karlsson att medverka i ett nöjesprogram under våren där han ska hålla i en del av programmet.

- Jag ska göra hela svenska folket till paparazzifotografer. De får skicka in sina bilder till mig via mobiltelefon och så visar vi de bästa, fräckaste och mest avslöjande bilderna i tv-programmet.

I samband med programmet släpper han en bok, Mitt liv som paparazzi.

Dessutom har han en dokusåpa på gång, ett program som han beskriver som en blandning mellan Let's Dance och Bonde söker fru.

- Den är fräckt upplagd och jag tror på oerhört höga tittarsiffror.

Han för diskussioner med TV4 om programmet.

- Min förhoppning är att programmet ska gå i TV4 under hösten, säger han.

I dagens Metro går att läsa att dokusåpan ska gå i TV4. Något som kanalens programchef Åsa Sjöberg dementerar.

- Vi diskuterar olika förslag med Bert Karlsson hela tiden, men det är inget som är spikat än, säger hon.

För den som inte kan hålla sig till mars kommer Bert Karlsson att synas i rutan redan i kväll i TV3s Du är vad du äter. Bert Karlsson släpper nu också sin bok, Mitt liv som tjockis, som han tror att många kommer att hata.

- I boken berättar vi vad som är farligt att äta, säger Bert Karlsson. Läsk och sådant är dödskallemärkt. McDonald's kommer att tycka att vi är idioter.

Samtidigt lanserar han en tjockissemla i Skara.

- Det är en semla som även tjockisar kan äta. Framför allt har vi skurit ner på sockret i den.

Anne Parichart Eriksson

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.