Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag30.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Berghs öppnar varuhus

Publicerad: 6 Maj 2008, 06:30
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:50

Under årets slututställning på Berghs School of Communication byggs skolan om till ett varuhus. Utställningen marknadsförs på jätteskärmen på Stureplan.


Skiss på annonsaffisch för Berghs Department Store. Temat på Berghs slututställning, den 23-25 maj, är Berghs Department Store. Skolans lokaler byggs om till ett varuhus där avgångseleverna visar upp sina examensprojekt.

- Vi ville hitta något som knyter samman det kommersiella med kommunikation, eftersom det är vad Berghs handlar om. De flesta som går här vill jobba med reklam, och förmedla ett kommersiellt budskap på ett snyggt sätt, säger Carina Fabregat, pressansvarig för slututställningen.

På onsdag börjar marknadsföringen av utställningen med en reklamfilm på den stora LED-skärmen på Stureplan. Filmen är 30 sekunder lång och visas 8 gånget i timmen fram til den 31 maj. Kampanjen ska även gå i tryckta medier, med skyltar på stan och viralt.

Kristin Djerf

kristin.djerf@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.