Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag29.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Beirut Café lanserar livsstilsmagasin

Publicerad: 2 December 2010, 14:30
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:29

I december i år fyller Beirut Café tio år. Längs med åren har den libanesiska restaurangen haft flera kända gäster och historierna är många. Därför lanserar man nu ett eget livsstilsmagasin.


I det nya magasinet kommer man att berätta om alla besökare genom åren i ett mixat koncept med det senaste inom mat, kultur, vin, design och mode från Orienten. Magasinet utkommer tre till fyra gånger om året med start i vecka 49.

– Jag och Donald Boström, som är tidningens chefredaktör, har länge pratat om att berätta om mat, vin, världen och alla världsstjärnor som besöker restaurangen och hur de upplever Sverige. Magasinet Beirut Café känns därför som en spännande och naturlig utveckling av vår verksamhet, säger Elias Karroum.

Magasinet Beirut Café trycks i en upplaga på 10 000 exemplar. Det kommer att vara gratis och finnas i restaurangen, delikatessbutiken, på hotell och i utvalda butiker.

Magasinets chefredaktör Donald Boström är en omskriven frilans- och utrikesjournalist som i augusti 2009 publicerade en omdebatterad artikel i Aftonbladet. I artikeln anklagas Israelisk militär för att stjäla organ från döda palestinier, något som utvecklade sig till en diplomatisk konflikt mellan Sveriges regering och Israels regering.

Katarina Libert

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.