Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag02.12.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Beijer gör comeback i tv

Publicerad: 26 April 2007, 07:47
Uppdaterad: 6 December 2015, 17:07

Efter ett år av enbart dr återvänder Beijer Bygg till tv. Till helgen drar kampanjen igång som är gjord av reklambyrån Tempel.


- Vi gjorde ett uppehåll eftersom vi ville konsolidera och jobba mer med butikerna. Nu är det dags att synas igen och se vad som händer med varumärkeskännedomen. Den sjönk lite eftersom vi inte syntes i tv, säger Roger Nordström, reklamchef på Beijer Bygg.

Två filmer ska gå i TV3, Kanal 5, TV4 Plus, Discovery och Kanal 9. Filmerna kan ses som en pastish på byggprogram, där allt är enkelt och okomplicerat. Tempel har därför skapat ett eget program med en kille som ska bygga en hundlucka åt sin hund i ena filmen, och ett fågelhus till sin fågel i den andra. Tyvärr går bägge byggena lite snett, med lite tråkiga följder för mannens kära husdjur.

- Jag vill dock poängtera att inget djur kommit till skada. Vi hänvisar till vår hemsida och till butikerna, och filmerna landar i vår slogan Fråga någon som vet.

Kampanjen ska rulla under tre veckor. Beijer Bygg ska även fortsätta med samma frekvens som tidigare med dr så medieinvesteringarna ökar.

- Jag vill inte gå in på siffror men det är avsevärt mycket mer, men så blir det också mycket bättre. Vi vill bygga varumärke och höja kännedomen.

Beijer Byggs mediebyrå är Bizkit.

Madeleine Nilsson

Redaktör

madeleine@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.