Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag25.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

"Aung San Suu Kyi förtjänar en klapp"

Publicerad: 6 December 2010, 04:41
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:29

JULKALENDERN 2010, lucka 6. Bodil Eriksson, marknadschef på Apotek hjärtat, tycker att jobbet är så kul att hon nästan inte har tid att vara ledig.


Vem vill du ge en klapp i år?

- Jag vill ge en stor, varm, klapp till Aung San Suu Kyi som äntligen blivit firad. Hon är en enastående kvinna, en enorm förebild för hennes folk. Det blir ju hennes första jul tillsammans med hennes familj och hennes folk och hon förtjänar verkligen värme och lugn.

Hur firar du jul?

- Jag kommer ha en kort och intensiv jul tillsammans med delar av min familj. Det blir familjärt men intensivt innan familjen delar upp sig och åker åt olika håll som Madagaskar, Bali, Rom och England. Det blir lite tight.

Vad är det första du kommer göra efter julledigheten?

- Då ska jag ta tag i alla roliga projekt här på Apotek Hjärtat. Jag kommer jobba med samtidsfrågor 2011 och vi kommer jobba mycket med framtidens apotek. Det är så roligt att man nästan inte har tid att vara ledig.

Marie Larsson

dagensmedia.redaktion@almamedia.fi

Katarina Libert

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.