Gå direkt till textinnehållet

ATG i samarbete med Filip och Fredrik

Fredrik Wikingsson och Filip Hammar.

Foto: Wikimedia

Speljätten ATG återupplivar sitt poddsamarbete med Filip och Fredrik: "Det känns både logiskt och roligt att återuppta min livslånga fascination och frustration med de oberäkneliga fascinerande hästarna", kommenterar Fredrik Wikingsson som tidigare varit travreporter.

Filip Hammar och Fredrik Wikingsson inleder ett poddsamarbete med speljätten ATG, som sedan årsskiftet erbjuder spel på häst och sport. Första avsnittet sänds den 7 februari, och samarbetet pågår under hela våren.

Under slutet på nittiotalet jobbade Fredrik Wikingsson som travreporter i ATG:s travsändning "Vinnare”. Han fick dock gå vidare då han inte riktigt höll måttet, enligt honom själv. Drygt femton år senare korsades vägarna igen när Fredrik Wikingsson och Filip Hammar köpte travhästen  Lina Klipp tillsammans med ATG:s ambassadör Peter “Foppa” Forsberg. 

År 2013 sponsrade dessutom ATG Filip och Fredriks podcast under kampanjen “Sommartravet”, och nu återupplivar speljätten och medieprofilerna sitt samarbete. 

– Det känns både logiskt och roligt att återuppta min livslånga fascination och frustration med de oberäkneliga fascinerande hästarna, kommenterar Fredrik Wikingsson.

Sten Andersen är pr- och marknadschef på ATG:

- Det känns väldigt kul att återigen samarbeta med den här kreativa duon. I ett landskap där spelbolag upplevs som tjatiga känns det viktigare än någonsin att kommunicera med kunderna på ett underhållande sätt, att ge dem något extra. Filip och Fredrik är experter på att väva samman högaktuella ämnen med en stor nypa humor och vi är övertygade om att det här kommer bli riktigt bra, kommenterar han.

Fredriks erfarenheter kring trav och Filips passion för sport ska bidra till att på ett underhållande sätt nå en annars reklamtrött publik, är förhoppningen.

- Fredrik har sin historia i travet och är idag en dedikerad ridförälder. Filip har i sin tur ett brinnande sportintresse med Malmö FF nära hjärtat. Med sina skilda intressen kompletterar de varandra och kan på underhållande sätt spegla ATG:s engagemang inom både häst och svensk idrott, men också vårt spelutbud, säger Sten Andersen. 

 

 

Janne Naess

Bildredaktör, fotograf och reporter

Publicerad 2019-02-06 12.20

Ämnen i artikeln:

Dela artikeln: