Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag02.12.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Åsa Sjöberg blir programdirektör på TV4

Publicerad: 13 April 2007, 13:28
Uppdaterad: 6 December 2015, 17:07

Åsa Sjöberg, programchef på TV4, blir ny programdirektör efter Tobias Bringholm. Göran Ellung blir programdirektör för nyheter, samhällsprogram och sport. Fredrik Arefalk, biträdande programchef, tar Åsa Sjöbergs tidigare jobb som programchef.


TV4 presenterar den nya ledningen för programverksamheten i ett pressmeddelande.

Åsa Sjöberg blir programdirektör, och Fredrik Arefalk programchef.

Åsa Sjöberg säger till Dagens Media:

- Jag är jätteglad över förtroendet. Jag tycker att det är marknadens roligaste jobb. Det känns roligt att få ta ytterligare ett kliv i en expansiv och stark koncern, och att få fortsätta driva programfrågorna, som är otroligt spännande.

Har du några lik i garderoben?

- Nej, det hoppas jag inte. Jag har väl säkert kört för fort någon gång, men annars är det väl mina gamla synder som programledare som jag naturligtvis är stolt och glad över.

Göran Ellung, tidigare samhällschef och kommunikationsdirektör, blir ny programdirektör med ansvar för nyheter, samhällsprogram och sport.

Peter Lindström, tidigare planeringschef, blir kanal- och tablådirektör med ansvar för TV4-kanalens programbudget och tablå.

Caroline Cala, teamledare på programplaneringen, blir biträdande planeringschef under planerings- och utvecklingschefen Malte Andreasson.

Fredrik Svedjetun

Chefredaktör och ansvarig utgivare

fredrik@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.