Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag19.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Aro om Engla-programmet: "Tufft rent känslomässigt"

Publicerad: 18 April 2008, 08:11
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:51

Hasse Aro, programledare för Efterlyst, är inte förvånad över att programmet igår slog alla tiders tittarrekord. Samtidigt konstaterar han att det var ett svårt program att göra.- Det var tufft rent känslomässigt, säger han.


Hasse Aro har lett TV3-programmet Efterlyst sedan 1991. Men han har aldrig haft så många tittare som han hade igår klockan 21.00.

När tittarsiffrorna för Efterlyst kom idag visade det sig att 920.000 tittare följde gårdagens program, som kretsade mycket kring den mördade tioåringen Engla och hennes mördare.

- Jag är inte superförvånad, även om jag kanske inte hade förväntat mig riktigt en så här hög siffra, säger Hasse Aro om det höga tittandet.

- Jag tycker att det här visar vilket förtroende som Efterlyst har hos sina tittare. När det händer stora grejer så kollar man på oss. Vi behandlar sådana här saker på ett sätt som folk litar på.

Hur kändes det, rent känslomässigt, att göra ett program som kretsade kring den här hemska händelsen?

- Det var faktiskt jäkligt tufft. Jag har stått där i några år nu och berättat om alla möjliga hemskheter. Men när jag stod där igår var det verkligen tufft, rent känslomässigt.

Efterlyst produceras av MTGs produktionsbolag Strix.

Fredrik Svedjetun

Chefredaktör och ansvarig utgivare

fredrik@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.