Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag28.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Apples pr-chef till DeLaval

Publicerad: 20 Februari 2008, 08:38
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:56

Catharina Holmström har lämnat Apple, där hon var nordisk pr-chef. Hon har gått till DeLaval och efterträder Malin Stavlind i rollen som informationschef.


- Det är en spännande internationell kommunikationstjänst på ett företag med huvudkontor i Sverige och global verksamhet, säger Catharina Holmström, ny informationschef på DeLaval.

DeLavals mångåriga historia spelade också med i beslutet att byta jobb:

- För mig som kommer från IT -branschen är det lockande med ett företag som funnits i över 100 år och har så stolta traditioner, från separatorn till dagens högteknologiska produkter, säger Catharina Holmström.

Hon arbetade som nordisk pr-chef på Apple i drygt fem år. Hon har också ett förflutet som nordisk informationschef på Worldcom. Catharina Holmström började på DeLaval den 1 februari.

- Det är kul att återigen ta mer av ett helhetsgrepp kring kommunikationen efter att ha jobbat renodlat med PR, säger hon.

Synnöve Almer

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.