Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag27.05.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Anne Årneby till Rewir

Publicerad: 21 Maj 2012, 07:03
Uppdaterad: 6 December 2015, 14:22

Anne Årneby, tidigare vd på Storåkers McCann, tar över vd-posten på varumärkesbyrån Rewir.


Ämnen i artikeln:

McCannRewir

Anne Årneby tar även plats i koncernledningen för ägarbolaget Intellecta. Hon ersätter Jacob Fant, som tidigare i år aviserade sin planer på att lämna Rewir.

Anne Årneby tillträder redan idag. Drygt två månader efter att hon lämnade McCann som genomförde om omorganisation i Norden.

– Jag får lov att erkänna att det gått lite fortare än vad jag hade tänkt mig, men så är det ibland, säger hon till dagensmedia.se.

– Det känns kanonbra.

Varför blev det Rewir?

– Rewir är ett välkänt varumärke och är ledande vad gäller strategi och implementering i Sverige idag, samtidigt har byrån vuxit enormt de senaste åren och även startat ett kontor i Shanghai. Det här är precis vad marknaden är i behov av så det ska bli spännande att utveckla bolaget vidare.

Hur ska du utveckla bolaget?

– Det är klart att jag har idéer, men Rewir är en firma med 70 vassa strategi- och implementeringskonsulter så det vore dumt om jag inte tog dem till hjälp att bygga upp den kommande affärsplanen.

Vad ska du göra först?

– Allra först har jag presenterat mig för medarbetarna och jag ska också göra samma sak för kunderna. Sedan ska jag sätta mig ner med varje medarbetare och prata individuellt.

Madeleine Nilsson

Redaktör

madeleine@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

McCannRewir

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.