Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Anne Årneby blir Bisnode:s nya kommunikationsdirektör

Publicerad: 11 december 2014, 10:01
Uppdaterad: 6 december 2015, 12:19

UPPDATERAD. Anne Årneby tillträder som marknads- och kommunikationsdirektör på Bisnode den 11 december.


Närmast kommer Anne Årneby från vd-posten på varumärkesbyrån Rewir. Hon har även jobbat som koncernchef på Mcann Worldgroup Sweden.

– Bisnode är ett jätteintressant företag som levererar insikter till företag så att de kan fatta välgrundade beslut. Det har alla företag behov av. Det känns som en stor och rolig utmaning. Att man tillsätter en ny koncernledningen nu är också spännande, man får komma till ett helt nytt lag, säger Anne Årneby till Dagens Media.

Enligt Anne Årneby blir grunden i hennes uppdrag något som hon har god erfarenhet av - strategiarbete.

– Det handlar om att veta vad för insikter man vill leta efter, det har jag jobbat med i hela mitt liv. Det är inte bara magskänsla, man måste bygga strategier eller fattar affärskritiska beslut. Där kommer Bisnodes erbjudanden in, säger Anne Årneby.

Företaget som hon lämnade i oktober i år, Rewir, har genomgått tuffa år ekonomiskt. Men om det var anledningen till att hon lämnade företaget vill hon inte kommentera. I ställe vill Anne Årneby blicka framåt.

–  Jag var färdig med mitt uppdrag på Rewir. Nu är det dags för nya uppgifter - nämligen att sätta Bisnode på kartan, säger hon till Dagens Media.

Anton Andersson

anton.andersson@dagensmedia.se

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev