Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag21.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

"Anna Serner borde bli partiledare för (S)"

Publicerad: 21 November 2010, 04:41
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:31

Säljare som peppar varandra med raketen, Socialdemokraternas ledarkris och Terry Gilliam avhandlas i veckans Söndagspanel.


Varje söndag ber dagensmedia.se några branschprofiler att summera veckan som gått – och blicka framåt.

 

Joanna Sundström, konsult och vice vd på Greatness PR

Vad har varit veckans snackis?

– Veckans snackis har varit helt klart varit röd och blå. Röd efter Monas Sahlin avgång och Margots tydliga nej. Blå efter Prins William och Kate Middletons förlovning och frågan om hur hon kommer att lyckas med att bära Dianas tunga sten.

Vad vill du läsa om nästa vecka?

– Att Reinfeldt & Borg öppnar twitterkonto, att Tidnigen Vi får en chefredaktör i samma kaliber som Anneli Rogeman och att Robyn, Per Gessle, Håkan Hellström, Tommy Körberg och Lena PH ställer upp i "Så mycket bättre".

 

Viktor Barth Kron, webbchef på Café

Vad har varit veckans snackis?

Klippet där en avdelning mediesäljare “peppar” genom att göra "raketen" är en viral succé som förtjänar all uppmärksamhet det kan få. "Sjuka människor i ett sjukt samhälle" skrev någon på twitter. Jag ser det istället som en lovande början; fler delar av mediehusen kan uppenbarligen bidra med underhållande innehåll. Det behövs i den nya medieekonomin.

Vad vill du läsa om nästa vecka?

– Att journalister också börjar göra "raketen", förslagsvis innan de ger sig ut på nyhetsjakt. Det är viktigt att riva muren mellan annons och redaktion.

 

Petronella Panerus, vd på Scholz & Friends

Vad har varit veckans snackis?

– Socialdemokraternas avsaknad av ledargestalter med personlig lyskraft (något som egentligen gäller för de flesta politiska grupperingarna). Härmed lanserar jag Anna Serner som partiledare.

Vad vill du läsa om nästa vecka?

– Att filmatiseringen av “Dumskallarnas sammansvärjning” äntligen blir färdig och att den ska regisseras av Terry Gilliam.

Martin Schori

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.