Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

tisdag18.05.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Anna Olsson ny vd på YouMe Agency

Publicerad: 12 januari 2015, 09:52
Uppdaterad: 6 december 2015, 12:17

Tidigare Grayling-konsult tar över rodret på reklambyrån.


Ämnen i artikeln:

Youme Agency

Anna Olsson kommer senast från en roll som seniorkonsult på kommunikationsbyrån Grayling. Enligt ett pressmeddelande är rekryteringen ett led i att " fördjupa erbjudandet inom varumärkesstrategi och marknadskommunikation".

– Anna Olsson tillför viktig kompetens inom kommunikation med ett professionellt ledarskap. Anna har gedigen erfarenhet som ledare och rådgivare inom marknadskommunikation, corporate communications och sociala medier, säger Oscar Hyléen vd på Diplomat-gruppen, som är majoritetsägare av YouMe Agency, i pressmeddelandet.

Anna Olsson har 20 års erfarenhet från kommunikationsbranschen och har bland annat varit rådgivare på Weber Shandwick/McCann Stockholm, samt haft olika internationella roller på bland annat Ericsson.

– Jag har följt YouMe Agencys och Diplomats utveckling och gillar deras ambition att integrera marknadskommunikation och samhällsdialog, både strategiskt och operativt. Där ligger de långt fram och kan erbjuda mycket kunniga och kreativa individer inom respektive område, säger Anna Olsson i pressmeddelandet.

Bland YouMe Agency:s kunder finns Actic, KPMG, Icakuriren och Riksbyggen.

Anton Andersson

anton.andersson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Youme Agency

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.