Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

lördag12.06.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Anna Laestadius är Fritidsresors nya marknadsdirektör

Publicerad: 25 mars 2015, 10:06
Uppdaterad: 6 december 2015, 12:08

Tidigare har hon arbetat på bland annat Electrolux och Lowe Brindfors. Nu kliver Anna Laestadius in som marknadsdirektör på Fritidsresor.


Ämnen i artikeln:

Fritidsresor

Som ny marknadsdirektör ska Anna Laestadius ingå i den nordiska ledningsgruppen på företget.

– Att bli en del av Fritidsresegruppen är en fantastisk möjlighet för mig och jag ser verkligen fram emot att vara en del av att ytterligare stärka företagets Nordiska varumärken, säger Anna Laestadius i ett pressmeddelande.

Närmast kommer hon från Electrolux AB där hon var global marknadsdirektör. Innan dess var hon kundchef på Lowe Brindfors och ansvarade för bland annat Eriksson och Kraft.

Eivor Andersson är vd på Fritidsresegruppen, och den Anna Laestadius kommer att rapportera till.

– Jag är verkligen mycket glad att kunna knyta Anna till vårt företag som vår nya marknadsdirektör. Anna tillför ovärderliga erfarenheter och kunskaper vad gäller att utveckla, etablera och stärka globala varumärken. Hon kommer att bli en fantastisk tillgång för oss, säger hon.

Anna Laestadius börjar sin nya tjänst den 1 juli. Hon kommer att vara baserad i Stockholm.

– Att resa är en del av min familjs verkligt stora passioner i livet och nu får jag chansen att leva den passionen varje dag på mitt nya jobb, säger Anna Laestadius och fortsätter:

– Fritidsresegruppen har en otroligt stark varumärkesportfölj som verkligen levererar en unik semesterupplevelse för våra kunder. Marknadsfunktionens roll är att följa och inspirera våra kunder längs med hela semesterprocessen – en utmaning jag verkligen ser fram emot.

Andreas Gabrielsson

andreas.gabrielsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Fritidsresor

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.