Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Animero förstärks

Publicerad: 14 januari 2013, 05:45
Uppdaterad: 6 december 2015, 13:59

Den digitala produktionsbyrån Animero har rekryterat två nya projektledare.


Animero, med kontor i Stockholm och Helsingborg, anställer två nya projektledare till respektive kontor.

Linda Clarenbring, närmast från Bonnier Tidskrifter och med ett förflutet inom Schibstedkoncernen, började i januari på Animeros Stockholmskontor.

– Vi har letat länge efter en projektledare till kontoret i Stockholm, men det var inte förrän vi träffade Linda som vi kände att det klickade till 100 procent. Stockholm är en viktig marknad för oss och det är där många av våra större kunder finns, säger Michael Fogelqvist, vd på Animero, i ett pressmeddelande.

På Helsingborgskontoret började Josefin Figer. Hon har tidigare startat och drivit Volvo Merchandise AB och varit försäljningsdirektör på Vigeland AB. Närmast kommer hon från Brandboxer där hon var senior partner.

– Josefin har en bred och djup kunskap kring varumärkesbyggnad och idag är det oerhört viktigt när man arbetar med digital kommunikation som tar allt större plats i mediemixen, säger Michael Fogelqvist.

Animero arbetar med bland andra Haribo, Kronägg, Cheapy och Universal Music. Efter de två rekryteringarna är de totalt 11 fast anställda.

Sofia Hvenström

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.