Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag17.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Anette Novak blir vd för Interactive Institute

Publicerad: 20 Augusti 2013, 13:07
Uppdaterad: 6 December 2015, 13:37

Anette Novak, tidigare chefredaktör på Norran, med lång bakgrund i mediebranshen blir ny vd för IT-forskningsinstitutet Interactive Institute Swedish ICT.


Efter att ha drivit egen konsultverksamhet under några år, med fokus på att stödja digitaliseringsprocesser inom medieföretag, blir Anette Novak nu vd på Interactive Institute. Företaget kombinerar design och ny teknik i forsknings- och innovationsprojekt i samarbete med partners från akademi och näringsliv.

– Det är en oerhört spännande utmaning, det kombinerar två av mina intressen: ledarskap och digital utveckling, så det var omöjligt att tacka nej. Jag hoppas att jag i min nya funktion har med mig mina nätverk och kontakter från mediebranschen och kan bygga en del broar mellan min nya och min gamla värld, säger Anette Novak till Dagens Media.

Hur känns det att lämna mediebranshen?

– Jag tycker inte att jag gör det, jag lämnar absolut inte mediebranschen. Jag sitter kvar i en del styrelser i medieföretag och en del i mitt nya jobb är att hitta synergier och hitta samarbeten mellan min nya bransch och mediebranshen, jag har kvar en fot där, säger hon.

Ylva Larsson

ylva.larsson@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.