Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
SökNyheter

Andreas Drufva lämnar Friends

Publicerad: 28 Juni 2013, 12:02
Uppdaterad: 6 December 2015, 13:37

Andreas Drufva, marknadschefen bakom många av Friends hyllade kampanjer, lämnar antimobbningsorganisationen för ett nytt jobb.


Ämnen i artikeln:

Friends

Andreas Drufva har jobbat i många år på Friends, och nominerades så sent som förra året till Marknadsföreningen i Stockholms utmärkelse "Årets marknadschef".

Tidigare idag berättade Dagens Media att Ann Ystén från DDB Stockholm tillträder som ny marknadschef på Friends.

I samband med det, den 31 augusti, lämnar Andreas Drufva organisationen.

"Jag driver idag egna firman Drufva Kommunikation AB, där jag tillsammans med Björn Stenvad på Rättighetsbyrån hjälper ideella organisationer att utveckla sin  sponsring och företagssamarbeten", skriver han i ett mejl till Dagens Media, och fortsätter:

"Dock har jag har idag skrivit avtal  med en mycket spännande verksamhet om att gå in som deras marknadschef under hösten. Vi planerar att offentliggöra mitt nya uppdrag i början av augusti"

Andreas Drufvas sista insats för Friends blir evenemanget på Skansen i Stockholm den 24 augusti, då 10 000 personer ska samlas i Sveriges största manifestation mot mobbning .

Fredrik Svedjetun

Chefredaktör och ansvarig utgivare

fredrik@dagensmedia.se


Ämnen i artikeln:

Friends

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.