Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag25.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Anders Milton blir lobbyist

Publicerad: 5 Februari 2008, 10:10
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:57

Regeringens nationella psykiatrisamordnare Anders Milton ger sig in i lobbybranschen. Han blir konsult och delägare i konsultföretaget Information & Samhällskontakt, ISAK.


Anders Milton har en lång karriär inom det offentliga bakom sig. Förutom sitt senaste uppdrag som regeringens nationella psykiatrisamordnare var han även ledamot i den katastrofkommission som regeringen tillsatte efter tsunamikatastrofen 2004.

- Vi är väldigt glada att få hit honom eftersom vi jobbar med rådgivning och opinionsbildning vid politiska beslut. Han har en bred erfarenhet från olika samhällsområden så han är en bra förstärkning för vår del, säger Bengt Lindmark, delägare och seniorkonsult på ISAK.

ISAK erbjuder rådgivning i frågor som rör lobbying, opinionsbildning, kommunikation i Sverige och EU, förmedling av kontakter inom politiken och myndighetsvärlden samt rådgivning i krissituationer

Anders Milton äger nu en fjärdedel av ISAK. Övriga delägare i ISAK är Bengt och Sture Lindmark samt Jan Nygren. Även Jörgen Holgersson, före detta generaldirektör för Konkurrensverket, är knuten till företaget.

Erik Wisterberg

erik@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.